Organisatie


Geschiedenis BMX Stede Broec

De vereniging BMX Stedemeer Broec is ontstaan ​​uit de oude fietscrossvereniging FCC werd gestopt. De BMX baan heeft weinig tot geen onderhoud gehad meer en een doorstart met nieuwe mensen was de enige optie om BMX-en in Stede Broec aantrekkelijk te maken.

 

Nadat de baan in 2017 voor het eerst door vrijwilligers werd opgeknapt en gebruikt om weer trainingen te organiseren waaide er een nieuwe wind. Rene Henrotte en Niels Huisman hebben samen met Joostshout de baan aan en geschreven deze eerste trainingen. Deze werden georganiseerd om te kijken van de sport goed binnen de regio en dat was een goede stap. Al snel ging de teller naar 20 deelnemers en stond BMX weer op de kaart. Een naam was natuurlijk snel bedacht, maar om de volgende stap te zetten was een vereniging met dagelijks bestuur nodig.

Een van de enthousiaste ouders binnen de deelnemers werden gevraagd om te nemen binnen het dagelijks bestuur. Jeroen Kok het avontuur aan te gaan en zo is BMX Stede Broec opgericht op 30 januari 2018. In het eerste jaar had de club een groeiend ledenaantal, welke de teller op bijna 30 leden bracht. BMX Stede Broec ontstond uit recht en kon zich nu verder richten op de toekomst.

 

Samenstelling bestuur

Zoals elke vereniging heeft ook BMX Stede Broec een dagelijks bestuur. Dit is een bestuur dat bestaat uit drie leden (voorzitter, secretaris en penningmeester) aangevuld met een technisch bestuurslid en een hoofd trainingszaken.

Het dagelijks bestuur bestaat uit Jeroen Kok (voorzitter), vacant (secretaris) en Niels Huisman (penningmeester). Het bestuur voert de dagelijkse dagelijkse taken uit in onderlinge goede en de speerpunten: maatschappelijk verantwoord een club beheren en ontwikkelen, we duurzaamheid en belangrijk voor onze toekomstige leden.

Contactgegevens van de bestuursleden staan ​​hieronder voor vragen van opmerkingen. Mail ons gerust.

 

Jeroen Kok ( voorzitter@bmxstedebroec.nl )

vacant ( secretaris@bmxstedebroec.nl )

Niels Huisman ( penningmeester@bmxstedebroec.nl )

 

Het dagelijks bestuur wordt aangevuld met de overige bestuursleden:

John Hoffer - Technische zaken

Joost Lieshout - Adviseur