Sponsoring


BMX Stede Broec is de jongste en snelst groeiende vereniging van Stede Broec en omstreken. Om onze ambities mogelijk te maken zijn we naast onze bestaande sponsoren altijd op zoek naar mogelijkheden voor nieuwe sponsoren.

 

Wat willen we bereiken in de komende vijf jaar?

Sinds 30 januari 2018 is BMX Stede Broec een officiële vereniging. In het afgelopen jaar hebben we stappen gezet om de baan en inrichting van het terrein op te knappen, zijn we met gemeente en andere verenigingen in gesprek om een nieuw clubgebouw te realiseren en hebben we enthousiaste leden en ouders/verzorgers. Een mooie eerste stap, maar het bestuur van BMX Stede Broec wil zich verder ontwikkelen. De komende jaren willen we onderstaande zaken gerealiseerd hebben.

 • Een duurzaam nieuw clubgebouw voor BMX Stede Broec
 • Een nieuwe toplaag voor de bestaande BMX baan
 • Een duurzame groei van het aantal leden met 10% per jaar
 • Duurzame verlichting op de baan, zodat er langer getraind kan worden in het jaar
 • Starthek met bijbehorende zaken als startverlichting etc.

 

Dit alles kunnen we niet zelf realiseren, hier hebben we leden, vrienden van de BMX en sponsoren voor nodig. We hebben gelukkig al een aantal fijne sponsoren mogen verwelkomen bij de club, maar kunnen ook uw steun goed gebruiken.

 

Waar staat BMX Stede Broec voor?

Wij staan voor een duurzame, maatschappelijk verantwoordelijke en gezellige club. Dit betekent dat we niet voor de korte, maar juist ook voor de lange termijn beslissingen nemen. Zo zijn we bezig met een nieuw duurzaam energieneutraal clubgebouw, staan we voor gelijkheid binnen de eigen club. Bij ons heeft racisme, discriminatie of anders geen plek. Ook stimuleren we een rookvrije vereniging voor onze leden van nu, maar de generatie van de toekomst.

 

Wilt u ons sponsoren?

Heeft u interesse gekregen om BMX Stede Broec te sponsoren? Er zijn hiervoor diverse mogelijkheden, zoals uw naam op de website en nieuwsbrief, een sponsorvlag tijdens trainingen en wedstrijden en/of een vermelding op onze clubshirts. Hier rijden onze leden niet alleen mee tijdens trainingen en clubwedstrijden, maar ook in de regio bij wedstrijden voor de NH kampioenschappen.

 

Stuurt u ons een mail via info@bmxstedebroec.nl en we helpen u graag verder, samen naar een mooie deal voor onze club.

  

Enkele voorbeelden:

 

 1. Een vrije donatie, omdat u de club een warm hart toedraagt.
  Dit kan zowel in geld als in middelen.
  U krijgt een eenmalige vermelding in onze nieuwsbrief en social media kanalen van de donatie.

 2. Vlagsponsor tijdens clubwedstrijden en open dagen voor €100,- per jaar (vlag dient u zelf aan te leveren) 
  Uw vlag wappert in de wind tijdens onze clubwedstrijden en open dagen. 
  U krijgt een vermelding in onze nieuwsbrief en social media kanalen van de sponsoring.

 3. Sponsoring van trofeeën voor de clubkampioenschappen voor €150,-
  Uw bedrijfsnaam wordt meerdere malen omgeroepen als sponsor tijdens de clubwedstrijden.
  Daarnaast krijgt u een vermelding in onze nieuwsbrief en social media kanalen van de sponsoring.

 4. Een reclamebord langs onze baan voor €175,- per jaar (kosten voor het bord zijn voor de sponsor ivm BTW aftrek)
  Daarnaast krijgt u een bedrijfsnaam vermelding op onze website met een link naar uw eigen website en een vermelding in onze nieuwsbrief.

 5. Uw bedrijfslogo op de mouw van ons clubshirt voor €150,- tot €200,- per jaar (minimaal 3 jaar).
  Hiervoor krijg u een bedrijfsnaam vermelding op ons sponsoren bord bij de ingang en uw bedrijfslogo staat voor 3 jaar op de mouw van ons clubshirt.
  Daarnaast krijgt u een bedrijfsnaam vermelding op onze website met een link naar uw eigen website en een vermelding in onze nieuwsbrief.

 6. Uw bedrijfslogo op de rug van ons clubshirt voor €250,- tot €400,- per jaar (minimaal 3 jaar).
  Hiervoor krijg u een bedrijfsnaam vermelding op ons sponsoren bord bij de ingang en uw bedrijfslogo staat voor 3 jaar op de rug van ons clubshirt.
  Daarnaast krijgt u een bedrijfsnaam vermelding op onze website met een link naar uw eigen website en een vermelding in onze nieuwsbrief.

 7. Uw bedrijfslogo op de borst van ons clubshirt voor minimaal €500,- per jaar (minimaal 3 jaar).
  Hiervoor krijg u een bedrijfsnaam vermelding op ons sponsoren bord bij de ingang en uw bedrijfslogo staat voor 3 jaar op de borst van ons clubshirt.
  Daarnaast krijgt u een bedrijfsnaam vermelding op onze website met een link naar uw eigen website en een vermelding in onze nieuwsbrief.

* Alle sponsoren en donateurs worden uitgenodigd voor het bijwonen van clubwedstrijden en de jaarlijkse sponsoren borrel!

 

Buiten deze standaard sponsorpakketten zijn er ook speciale afwijkende afspraken te maken, welke beter bij uw wensen of mogelijkheden passen. Hiervoor komen wij graag met u in gesprek.