Sponsoring


BMX Stede Broec is de jongste en snelstvereniging van Stede Broec en omstreken. Om onze ambities mogelijk te maken zijn we naast onze bestaande sponsoren altijd op zoek naar mogelijkheden voor nieuwe sponsoren.

 

Wat willen we bereiken in de vijf jaar?

Sinds 30 januari 2018 is BMX Stede Broec een officiële vereniging. In het afgelopen jaar hebben we stappen gezet om de baan en inrichting van het terrein op te knappen, zijn we met gemeentenieuws clubgebouw te realiseren en hebben we enthousiaste leden en ouders/verzorgers. Een mooie eerste stap, maar het bestuur van BMX Stede Broec wil zich verder ontwikkelen. De projecten die we zullen hebben.

  • Een duurzaam nieuw clubgebouw voor BMX Stede Broec
  • Een nieuwe toplaag voor de bestaande BMX baan
  • Een duurzame groei van het aantal leden met 10% per jaar
  • Duurzame verlichting op de baan, zodat er langer kan worden getraind in het jaar
  • Starthek met zaken als startverlichting etc.

 

Dit alles kunnen we niet zelf realiseren, hier hebben we leden, vrienden van de BMX en sponsoren voor nodig. We hebben gelukkig al een aantal fijne sponsoren mogen bij de club, maar kunnen ook uw steun goed gebruiken.

 

Waar staat BMX Stede Broec voor?

Wij staan ​​​​voor een duurzame, maatschappelijk verantwoordelijke en gezellige club. Dit in dat we niet voor de korte, maar juist ook voor de lange termijn termijn nemen nemen. Zo zijn we bezig met een nieuw duurzaam energieneutraal clubgebouw, staan ​​we voor gelijkheid binnen de eigen club. Bij ons heeft racisme, discriminatie van anders geen plek. Ook stimuleren we een rookvrije vereniging voor onze leden van nu, maar de generatie van de toekomst.

 

Wilt u ons sponsoren?

Heeft u interesse gekregen om BMX Stede Broec te sponsoren? Er zijn hiervoor diverse mogelijkheden, zoals uw naam op de website en nieuwsbrief, een sponsorvlag tijdens trainingen en wedstrijden en/of een vermelding op onze clubshirts. Hier rijden onze leden niet alleen mee tijdens trainingen en clubwedstrijden, maar ook in de regio bij wedstrijden voor de NH kampioenschappen en nationale wedstrijden.

 

Stuurt u ons een mail via sponsoren@bmxstedebroec.nl en we helpen u graag verder, samen naar een mooie deal voor onze club.